2015. szeptember 12., szombat

Bejelentés

Kedves olvasóink! 

Szomorú hírekkel  kell szolgálnunk számotokra, de mellette millió köszönettel amiért vagytok nekünk. El kell mondanunk nélkületek biztos nem itt tartanánk, a kezdeti nehézségeket legyőzve, elég gördülékenyen jöttek a részek, igaz volt amikor csúszott pár napot, de mi is emberek lennénk. Számtalanszor megköszönjük, hogy vagytok nekünk, mert ezt nem lehet elégszer mondani. Tudjuk az utóbbi időben kevesebb rész érkezett, ez többek között azért van, mert mi is pihenni szeretünk volna, hisz kezdődött az iskola. Szerencsére már túl vagyunk az első két héten s reméljük a többi is ilyen gördülékenyen fog elmúlni. Az iskola szó már magában borzasztó, de mind kettőnk számára nagyon fontos lesz! 
Sajnos előre írt részek már nincsenek, borzasztó nehéz beismerni, de küzdünk az írással. Nincs elég motivációnk, inspirációnk és ihletünk ahhoz, hogy egy számunkra is elfogadható részt hozzunk össze. Mivel az iskola, nagy és fontos szerepet fog idén játszani az életünkben, így a részek érkezését Szombati napra rakjuk át, hogy legyen elég időnk megírni s kitalálni a folytatást. Szeretnénk a türelmeteket kérni, hisz az első hetek a suliban mindenkit megviselnek. A blog pár hét szünetet kér, míg össze barátkozik újra a sulival s össze szedi magát annyira, hogy részeket tudjon írni s publikálni. 
Azért nem kell elkeseredni, mert nem hagyjuk abba! Számos tervünk van még, annyit talán elárulhatunk, hogy egy évadnál nem állunk meg! Kérünk titeket maradjatok velünk - az új olvasókat szívesen fogadjuk - azért, hogy megtudjátok mi lesz Norah-val és Harry-vel,- akik a liftben ragadtak - és mi lesz a Mellissa - Louis párossal - akik helyre próbálják hozni a kapcsolatukat - ezeken felül több szálat is indítani fogunk. 
Találkozunk hamarosan!

Szeretünk benneteket, 
Amelia & Evelyne

4 megjegyzés:

  1. hát lányok, hirtelen még a viz is levert h kész vége ennyi volt az én imádott blogomnak :) de hálistennek nem igy van, én személy szerint annyit várok amennyit csak kell csak folytassátok az a lényeg. Naygszerűen irtok, irto ugyesek vagyok....a két páros meg szuper :P kivncsi vagyok a folytatásra :P sok sikert nektek az iráshoz és kitartst a sulihoz ;)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  4. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés